Content feed Comments Feed


Filistin Halk Kurtuluş Cephesi’nin (FHKC) cezaevinde bulunan Genel Sekreteri Ahmad Sa'adat 5 Ocak 2009 günü cezaevindeki hücresinden bir açıklama yaparak Gazze’yi işgalcilerin mezarlığına dönüştürme ve düşmanı yenebilmek için işgale mümkün olan her yerde saldırma çağrısı yaptı.

Genel Sekreter Sa’adat, Batı Şeria’daki Filistinli yetkilileri politik tutsakları serbest bırakmaya ve Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas’ı da safını netleştirmeye –direnişin yanında ya da düşmanın yanında- davet etti. Genel Sekreter’in açıklaması Arap medyası tarafından geniş biçimde yayımlandı.

Yine İsrail tarafından hapiste tutulan Filistin ulusal önderleri Hamas’tan Aziz Dweik ve El Fetih’ten Mervan Barguti de açıklamalar yayımlayarak işgalciye karşı ulusal birlik ve direniş çağrısı yaparak Saadat’ın düşüncelerini tekrarladılar.

İsrail cezaevlerinde hapsedilen Filistinli politik tutsaklar tarafından dün gece yayımlanan ve tüm ulusal ve İslamcı güçler tarafından imzalanan bildiri, Filistinlileri Gazze’deki İsrail cinayetleri ve katliamları karşısında metanete ve mücadele cephesinde birliğe davet etmişti.

0 Responses to Sa'adat: Gazze’yi işgal askerleri için mezarlığa çevirin

Yorum Gönder

Blog içi arama

En çok okunanlar

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

İzleyiciler

Günlük Arşivi